Företaget startades av Jan-Inge Rask den 1 juni 2005.Företagets huvudsakliga sysselsättning är, service och montage av kedjetransportörer, skruvtransportörer och skopelevatorer.

Vi erbjuder service av kedjetransportörer, skruvtransportörer och skopelevatorer med dess kringutrustning i kundens befintliga anläggning samt montage av nya maskiner i ny anläggning eller utbyggnad av befintlig anläggning.

När det gäller service så erbjuder vi kunden serviceprotokoll för var maskin. Vi går igenom med dig som kund vad som bör åtgärdas vid detta servicetillfälle, vad som skall åtgärdas vid nästa servicetillfälle, vilka reservdelar som skall beställas till nästa servicetillfälle och om du så önskar tar vi fram underlag för en offertförfrågan på reservdelar.

Raskens Service och Montage har ingen egen tillverkning av transportörer, men innan Jan-Inge startade företaget var han anställd, sen 1974, på ett företag som tillverkade bland annat transportörer. Så erfarenheten av tillverkning finns ändå. Och naturligtvis tar vi emot beställningar på nya transportörer, då vi har mycket goda kontakter med tillverkningsföretag.